Gesloten voor vakanties

Het is ontzettend druk, en al maanden. Onze werkplaats heeft weekenden en avonden doorgewerkt, om de enorme stroom aan binnenkomende aanvragen te verwerken. Helaas zijn de levertijden van fabrikanten enorm hoog op het moment, deze malaise speelt in de gehele bouwsector, en houd naar verwachting ook nog wat maanden aan.

Indien u een bestelling bij ons heeft lopen, en deze nog niet ontvangen heeft, of u heeft nog geen bericht ontvangen met überhaupt een levertijd, is de kans erg groot dat er goederen in uw bestelling zitten die uit voorraad zijn, en nog niet bij ons zijn aangeleverd door de fabrikant. Of u heeft een meubel besteld wat eerst voor u gemaakt moet worden. Wij streven ernaar om wat op voorraad is, daadwerkelijk binnen 2 werkdagen te verwerken en verzenden. Wanneer dat niet lukt, kunnen wij hiervoor alleen om uw begrip vragen. We kunnen helaas niet sneller.

Er komen voor de bouwvakvakantie geen goederen meer bij ons binnen, de laatste vrachtauto met goederen vanuit de fabrikant is vanochtend gelost. Wat daarvan kan worden verzonden, proberen we nog voor het weekend aan te bieden bij de vervoerder ter levering. Als u niet binnen 1 werkdag bericht van ons heeft, kunnen wij uw bestelling voor de bouwvak helaas niet meer verwerken.

Wanneer u vanaf vandaag een weborder plaatst in onze webshop, zal deze pas na de bouwvak (13 augustus) in behandeling genomen worden.

Wilt u graag de status van uw order weten, verzoeken we u een email te sturen naar info@nedaplast.com met uw order / bestelnummer. Wij zullen u dan na de vakantie waar mogelijk informeren betreffende de te verwachten leverdatum.

Bouwvak 2021

Nedaplast is met de bouwvak noord gesloten. Deze sluiting loopt van 26 Juli tot en met 13 augustus. Gedurende de sluiting wordt er niets geproduceerd of aangeleverd. Lopende bestellingen worden na de bouwvak opgepakt en verder verwerkt.

Wanneer u nog een order uit heeft staan, en vragen heeft betreffende levertijden i.v.m. bijvoorbeeld uw eigen vakantie, adviseren wij telefonisch met ons in contact treden op nummer 0592-261926. Wij zullen overigens nooit ‘per verrassing’ een bestelling verzenden, hierover wordt altijd vooraf telefonisch contact met u opgenomen.

Helaas zijn momenteel de levertijden vanuit de diverse fabrikanten op een aantal producten ontzettend hoog. Wat wij voor de bouwvak nog krijgen aangeleverd, zullen we ook nog voor de bouwvak proberen bij u op locatie te krijgen. Waar dat niet lukt, kunnen wij alleen vragen naar uw begrip. Wat er niet is, kunnen we ook niet versturen, we zijn hierin erg afhankelijk van de toeleveringen.

Let op! Bestellingen die na de 26ste worden geplaatst via het internet / onze webshop zullen pas na de bouwvak in behandeling worden genomen.

Team Nedaplast wenst u een prettige zomervakantie !