Over Nedaplast

Nedaplast. is opgericht in 2007 door zijn huidige eigenaar. Het bedrijf is gestart in Emmen, en in 2010 verhuisd naar een groter pand in Gieten, Drenthe. Nedaplast is primair een verkooporganisatie, gespecialiseerd in gerecycled kunststof en rubber en recycling kunststof producten. Wij zijn importeur / groothandel / distributeur van recycling kunststoffen, en vertegenwoordigen een aantal Europese fabrikanten van gerecycled kunststof binnen de Nederlandse markt. Daarnaast vertaalt Nedaplast vraagstukken uit de markt naar concrete oplossingen gemaakt van recycling kunststof. Nagenoeg alle producten binnen het gamma van Nedaplast worden geproduceerd uit 100 % gerecycled materiaal.   

In alle activiteiten van Nedaplast heeft het thema milieubehoud steeds bijzondere aandacht gekregen. Nedaplast wenst dan ook een actieve rol te spelen in het kringloopproces dat bijdraagt tot het behoud van ons ecosysteem. Hergebruik en recycling zijn immers de toekomst. Met onze duidelijke en gespecialiseerde visie betreffende recycling producten onderscheiden we ons binnen de markten waarin we actief zijn. 

Het Nedaplast gamma bestaat onder andere uit palen, planken, park & straatmeubilar, afvalbakken, bloembakken, maar ook zaken als stalinrichting, schuttingen, materialen voor grond weg en waterbouw of bijvoorbeeld maritieme toepassingen zijn vertegenwoordigd in het brede assortiment kunststofproducten. 

Waar in het verleden meestal de professionele markt en overheden gebruik maakten van duurzame materialen, raakt dit steeds meer ingeburgerd. Sinds 2012 kunt u dan ook als particuliere klant bij Nedaplast terecht. Niet alle producten binnen ons productgamma staan vermeld op de website. 

Indien u in onze webshop op zoek bent naar iets wat u niet kunt vinden, neem dan gerust telefonisch contact met ons op op nummer 0592-261926