Banken Recreatieschap Drenthe onthuld.

Duurzame banken Recreatieschap “Drenthe”

Afgelopen week is de eerste uit een serie banken geplaatst door Nedaplast en onthuld door het Recreatieschap Drenthe. Zij hebben gekozen voor duurzame, onderhoudsarme banken, volledig geproduceerd uit gerecycled kunststof. In de rugleuningen is de test “Drenthe” met een CNC frees uitgefreesd. Deze tekst is het handschrift van Vincent van Gogh, die in 1883 in Hoogeveen enkele beroemde werken heeft gemaakt. Dit zelfde handschrift ziet u op wapperende rode vlaggen, door de hele provincie heen.

Van Gogh vindt het gebied van een ‘onbeschrijfelijke schoonheid’ en wijdt er tal van landschapsschilderijen aan, gekenmerkt door donkere tonen en gemengde penseelstreken, zoals Landschap in Drenthe. Ook steken in die schilderijen soms de stevige gedaantes van werkende boeren af, zoals in Boer die onkruid verbrandt en Boer met stok en spade.

De banken kunt u straks ook terugvinden langs diverse wandelroutes in heel Drenthe. Over de onthulling van het eerste geplaatste bankje, in “de Kiel”, in het hart van Drenthe heeft het Coevorder nieuws een artikel gepubliceerd. De bankjes worden ook goed ontvangen door inwoners uit de regio.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Global

Gesloten voor vakanties

Het is ontzettend druk, en al maanden. Onze werkplaats heeft weekenden en avonden doorgewerkt, om de enorme stroom aan binnenkomende aanvragen te verwerken. Helaas zijn de levertijden van fabrikanten enorm hoog op het moment, deze malaise speelt in de gehele bouwsector, en houd naar verwachting ook nog wat maanden aan.

Indien u een bestelling bij ons heeft lopen, en deze nog niet ontvangen heeft, of u heeft nog geen bericht ontvangen met überhaupt een levertijd, is de kans erg groot dat er goederen in uw bestelling zitten die uit voorraad zijn, en nog niet bij ons zijn aangeleverd door de fabrikant. Of u heeft een meubel besteld wat eerst voor u gemaakt moet worden. Wij streven ernaar om wat op voorraad is, daadwerkelijk binnen 2 werkdagen te verwerken en verzenden. Wanneer dat niet lukt, kunnen wij hiervoor alleen om uw begrip vragen. We kunnen helaas niet sneller.

Er komen voor de bouwvakvakantie geen goederen meer bij ons binnen, de laatste vrachtauto met goederen vanuit de fabrikant is vanochtend gelost. Wat daarvan kan worden verzonden, proberen we nog voor het weekend aan te bieden bij de vervoerder ter levering. Als u niet binnen 1 werkdag bericht van ons heeft, kunnen wij uw bestelling voor de bouwvak helaas niet meer verwerken.

Wanneer u vanaf vandaag een weborder plaatst in onze webshop, zal deze pas na de bouwvak (13 augustus) in behandeling genomen worden.

Wilt u graag de status van uw order weten, verzoeken we u een email te sturen naar info@nedaplast.com met uw order / bestelnummer. Wij zullen u dan na de vakantie waar mogelijk informeren betreffende de te verwachten leverdatum.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Global

Bouwvak 2021

Nedaplast is met de bouwvak noord gesloten. Deze sluiting loopt van 26 Juli tot en met 13 augustus. Gedurende de sluiting wordt er niets geproduceerd of aangeleverd. Lopende bestellingen worden na de bouwvak opgepakt en verder verwerkt.

Wanneer u nog een order uit heeft staan, en vragen heeft betreffende levertijden i.v.m. bijvoorbeeld uw eigen vakantie, adviseren wij telefonisch met ons in contact treden op nummer 0592-261926. Wij zullen overigens nooit ‘per verrassing’ een bestelling verzenden, hierover wordt altijd vooraf telefonisch contact met u opgenomen.

Helaas zijn momenteel de levertijden vanuit de diverse fabrikanten op een aantal producten ontzettend hoog. Wat wij voor de bouwvak nog krijgen aangeleverd, zullen we ook nog voor de bouwvak proberen bij u op locatie te krijgen. Waar dat niet lukt, kunnen wij alleen vragen naar uw begrip. Wat er niet is, kunnen we ook niet versturen, we zijn hierin erg afhankelijk van de toeleveringen.

Let op! Bestellingen die na de 26ste worden geplaatst via het internet / onze webshop zullen pas na de bouwvak in behandeling worden genomen.

Team Nedaplast wenst u een prettige zomervakantie !

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Global

Covid-19 Update

We zijn afgelopen jaar als organisatie goed door de pandemie heengekomen. Dit voorjaar is zelfs erg druk te noemen. Veel mensen hebben natuurlijk thuis gewerkt, en lang na kunnen denken over wat er nu met de tuin moet gebeuren, zeker voor diegenen die niet op vakantie gaan dit jaar. Dit heeft geresulteerd in een stortvloed van aanvragen voor ons extreem duurzame buitenmeubilair. Dit heeft mede te maken met het feit dat houtprijzen afgelopen jaar zijn verdubbeld.

Ook bij de fabrikanten van recycling kunststoffen is het dan ook razend druk. Zij hebben met hun grotere personeelsbestanden helaas wel te maken gehad met zieken, uitvallers en collega’s die ons zijn ontvallen. Nieuwe machines om de productiecapaciteit te verhogen laten op zich wachten vanwege de enorm hoge levertijd op staal op dit moment.

Daarnaast zijn er beperkingen opgelegd door onze vervoerder, ook zij kunnen de drukte maar nauwelijks bolwerken omdat heel veel organisaties achterstanden in proberen te lopen. Het kan daarom voorkomen dat uw zending niet binnen 24 uur na verzending, maar pas na 48 uur bij u geleverd kan worden. Mocht dat het geval zijn, zal de klantenservice van de vervoerder u hierover informeren. Wij hebben daar helaas geen invloed op. Wij verwachten dat ze doen wat ze kunnen.

Bovenstaand verhaal opgeteld resulteert helaas in hogere levertijden dan u van ons gewend bent. Wij draaien momenteel maximaal productie, en doen ons uiterste best alle bestellingen zo snel mogelijk bij u geleverd te krijgen. Op sommige producten zit echter een hoge levertijd vanuit de fabrikant, omdat er al zaken verkocht zijn die eerst nog geproduceerd moeten worden. Dit resulteert erin dat we moeten afwachten tot er materiaal beschikbaar is in de gewenste kleur. We kunnen dit helaas niet bespoedigen, wat er niet is, kunnen we simpelweg niet snel leveren. We vragen hiervoor dan ook uw begrip.

Wanneer u haast heeft, of niet kunt wachten, neem dan voor dat u zaken besteld contact met ons op. Dit voorkomt teleurstellingen met betrekking tot levertijden.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Global

Bank Kampen & tafel Tendens

Kampen & Tendens 3 meter

Afgelopen week geleverd op verzoek van en van onze klanten. Een drie meter lange tafel Tendens met verlengde banken Kampen. Opgebouwd uit kunststof en RVS schroefmateriaal, en uiteraard aan de onderzijde verstevigd met staal. Bij deze set is er gekozen voor een zwart onderstel, met Sand Beige planken van GovaPLAST.

Deze bank Kampen is een eigen ontwerp, en geliefd vanwege zijn ‘ontspannen zithoek’. Bank Kampen heeft namelijk een aangepaste hoek voor de rugleuning, waardoor ook wat langere mensen heerlijk ontspannen achterover kunnen zitten. Het voordeel van een tafel met losse banken t.o.v. een picknicktafel, is dat deze desgewenst afzonderlijk te verplaatsen zijn, en je nergens overheen hoeft te stappen om plaats te nemen. Heerlijk genieten in je eigen tuin !

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Global