Nieuw ! Relax Compact

In onze lijn klassieke picknicktafels is een nieuw model ontwikkeld. De “Relax- compact“. Deze tafel is een vier persoons compact model van 140 cm lang, met een vriendelijke prijsstelling.

pickinicktafel Relax_compact
pickinicktafel Relax_compact

We hebben een Relax-Mini voor de allerkleinsten, model Relax-S of zijn bredere tegenhanger “Relax” voor in de tuin, en de Relax XXL of Relax Giant voor grotere groepen.

picknicktafel Relax compact
picknicktafel Relax compact

Daar komt nu dus model “Relax-Compact” bij. Deze tafel is met zijn 140 cm lengte “bescheiden” te noemen. Voldoende ruimte voor 4 personen, en met een netto gewicht van onder de 100 Kg ook wat beter verplaatsbaar. Fijn voor in de tuin, op het balkon, of op de camping.

Al onze kunststof picknicktafels worden voorbewerkt aangeleverd als kit, en dienen op locatie te worden afgemonteerd. Het met staal verstevigde blad is al gemonteerd. Op locatie dienen dan ook alleen de potenstellen (A-frames) te worden gemonteerd, waarna het blad en de banken erop kunnen worden vastgeschroefd. Het monteren van één tafel is omstreeks 10 minuten werk, en vereist een hamer, dopsleutel 17 en een schroefmachine.

Heeft u liever een tafel met rugleuningen, of zonder ‘instap’ ? Of een tafel met losse verplaatsbare banken ? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Nedaplast 2021

Het belooft een druk jaar te worden. Een refresh met nieuwe producten, een nieuwe webshop, een nieuw fotoalbum, en deze kersverse Blog waar we je op de hoogte gaan houden van ontwikkelingen op het gebied van gerecycled kunststof en de projecten die we uitvoeren.

Quatro ML

Bovenstaande is de in 2020 gelanceerde picknicktafel Quattro in een bi-color uitvoering. Dit jaar kwam de opmerking, “Maar we willen wel graag een tafel met rugleuningen…” En zie hier. Picknicktafel Quattro met leuning. Wij werden blij van de foto’s !