Gesloten voor vakanties

Het is ontzettend druk, en al maanden. Onze werkplaats heeft weekenden en avonden doorgewerkt, om de enorme stroom aan binnenkomende aanvragen te verwerken. Helaas zijn de levertijden van fabrikanten enorm hoog op het moment, deze malaise speelt in de gehele bouwsector, en houd naar verwachting ook nog wat maanden aan.

Indien u een bestelling bij ons heeft lopen, en deze nog niet ontvangen heeft, of u heeft nog geen bericht ontvangen met überhaupt een levertijd, is de kans erg groot dat er goederen in uw bestelling zitten die uit voorraad zijn, en nog niet bij ons zijn aangeleverd door de fabrikant. Of u heeft een meubel besteld wat eerst voor u gemaakt moet worden. Wij streven ernaar om wat op voorraad is, daadwerkelijk binnen 2 werkdagen te verwerken en verzenden. Wanneer dat niet lukt, kunnen wij hiervoor alleen om uw begrip vragen. We kunnen helaas niet sneller.

Er komen voor de bouwvakvakantie geen goederen meer bij ons binnen, de laatste vrachtauto met goederen vanuit de fabrikant is vanochtend gelost. Wat daarvan kan worden verzonden, proberen we nog voor het weekend aan te bieden bij de vervoerder ter levering. Als u niet binnen 1 werkdag bericht van ons heeft, kunnen wij uw bestelling voor de bouwvak helaas niet meer verwerken.

Wanneer u vanaf vandaag een weborder plaatst in onze webshop, zal deze pas na de bouwvak (13 augustus) in behandeling genomen worden.

Wilt u graag de status van uw order weten, verzoeken we u een email te sturen naar info@nedaplast.com met uw order / bestelnummer. Wij zullen u dan na de vakantie waar mogelijk informeren betreffende de te verwachten leverdatum.

Door admin

Topkwaliteit gerecycled kunststof