Bouwvak 2021

Nedaplast is met de bouwvak noord gesloten. Deze sluiting loopt van 26 Juli tot en met 13 augustus. Gedurende de sluiting wordt er niets geproduceerd of aangeleverd. Lopende bestellingen worden na de bouwvak opgepakt en verder verwerkt.

Wanneer u nog een order uit heeft staan, en vragen heeft betreffende levertijden i.v.m. bijvoorbeeld uw eigen vakantie, adviseren wij telefonisch met ons in contact treden op nummer 0592-261926. Wij zullen overigens nooit ‘per verrassing’ een bestelling verzenden, hierover wordt altijd vooraf telefonisch contact met u opgenomen.

Helaas zijn momenteel de levertijden vanuit de diverse fabrikanten op een aantal producten ontzettend hoog. Wat wij voor de bouwvak nog krijgen aangeleverd, zullen we ook nog voor de bouwvak proberen bij u op locatie te krijgen. Waar dat niet lukt, kunnen wij alleen vragen naar uw begrip. Wat er niet is, kunnen we ook niet versturen, we zijn hierin erg afhankelijk van de toeleveringen.

Let op! Bestellingen die na de 26ste worden geplaatst via het internet / onze webshop zullen pas na de bouwvak in behandeling worden genomen.

Team Nedaplast wenst u een prettige zomervakantie !

Door admin

Topkwaliteit gerecycled kunststof