Bouwvak Noord 2023

Wij hebben zomervakantie dit jaar van maandag 7 augustus tot en met vrijdag 25 augustus. Dit valt samen met bouwvak noord. Nedaplast is in deze periode gesloten. We streven ernaar om lopende bestellingen vóór de vakantie te verwerken en uit te leveren.

De fabrikanten werken deze zomer door. Er is wel een productiestop rond laatste 2 weken van juli. Dit is nodig voor het halfjaarlijkse onderhoud aan machinepark en matrijzen. Gedurende de vakantieperiode wordt de voorraad weer aangevuld. Dan kunnen we zo snel mogelijk na onze vakantie leveren.

We verwachten deze maand nog 2 vrachten materiaal binnen te krijgen. Dat kan vóór onze vakantie nog bij onze klanten zijn.

Quattro Custom
Nedaplast Quatro Custom

Ons advies: neem contact met ons op voordat u bestellingen plaatst. Wij informeren u dan vooraf over leveringen of verwachte levertijden. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 16.30 uur op telefoonnummer 0592-261926.

Nedaplast Tandgroef Schutting

Door admin

Topkwaliteit gerecycled kunststof