Bouwvak Noord 2022

Over enkele weken begint de bouwvak voor Noord Nederland. Deze loopt van 1 t/m 21 Augustus. Wij zijn tijdens de bouwvak gesloten. Lopende orders zullen waar mogelijk voor de bouwvak nog worden uitgeleverd. Binnenkomende orders worden op basis van voorradigheid nog verwerkt. Wat besteld moet worden bij de fabrikant zal waarschijnlijk pas na de bouwvak kunnen worden geleverd, wij verwachten nog 1 of 2 vrachten binnen te krijgen deze maand, en daarna is het vakantie. En daar zijn we hard aan toe, het was bijzonder druk dit jaar.

We hebben in vergelijking met voorgaande jaren enorm veel voorraad ingekocht, om hoge levertijden richting onze klanten zoveel mogelijk te beperken. We verwachten dat dit in q3 en q4 een stuk verbetert, maar op sommige producten zal het nog maanden duren voor levertijden normaliseren.

Voorraad

Wanneer u haast heeft met een bestelling, neem dan vooraf contact op. Wanneer u eerst bestelt en daarna komt vragen hoelang het nog duurt kan het antwoord een leuke verrassing zijn, maar ook een erg teleurstellende. Informeer uzelf vooraf. We hebben tussen de 350 en 400 Ton kunststof aan actieve voorraad staan, maar daar moet ook maar net tussen zitten wat u zoekt in de gewenste maat, kleur en hoeveelheid.

Wij proberen voor de vakantie nog zo veel mogelijk klanten te voorzien van hun bestelling. Hieronder een foto van een maatwerk model Quattro 360, verlengd, met leuningen en een parasol-gat, op locatie geïnstalleerd. Dat wordt genieten deze zomer !

Door admin

Topkwaliteit gerecycled kunststof