Covid-19 Update

We zijn afgelopen jaar als organisatie goed door de pandemie heengekomen. Dit voorjaar is zelfs erg druk te noemen. Veel mensen hebben natuurlijk thuis gewerkt, en lang na kunnen denken over wat er nu met de tuin moet gebeuren, zeker voor diegenen die niet op vakantie gaan dit jaar. Dit heeft geresulteerd in een stortvloed van aanvragen voor ons extreem duurzame buitenmeubilair. Dit heeft mede te maken met het feit dat houtprijzen afgelopen jaar zijn verdubbeld.

Ook bij de fabrikanten van recycling kunststoffen is het dan ook razend druk. Zij hebben met hun grotere personeelsbestanden helaas wel te maken gehad met zieken, uitvallers en collega’s die ons zijn ontvallen. Nieuwe machines om de productiecapaciteit te verhogen laten op zich wachten vanwege de enorm hoge levertijd op staal op dit moment.

Daarnaast zijn er beperkingen opgelegd door onze vervoerder, ook zij kunnen de drukte maar nauwelijks bolwerken omdat heel veel organisaties achterstanden in proberen te lopen. Het kan daarom voorkomen dat uw zending niet binnen 24 uur na verzending, maar pas na 48 uur bij u geleverd kan worden. Mocht dat het geval zijn, zal de klantenservice van de vervoerder u hierover informeren. Wij hebben daar helaas geen invloed op. Wij verwachten dat ze doen wat ze kunnen.

Bovenstaand verhaal opgeteld resulteert helaas in hogere levertijden dan u van ons gewend bent. Wij draaien momenteel maximaal productie, en doen ons uiterste best alle bestellingen zo snel mogelijk bij u geleverd te krijgen. Op sommige producten zit echter een hoge levertijd vanuit de fabrikant, omdat er al zaken verkocht zijn die eerst nog geproduceerd moeten worden. Dit resulteert erin dat we moeten afwachten tot er materiaal beschikbaar is in de gewenste kleur. We kunnen dit helaas niet bespoedigen, wat er niet is, kunnen we simpelweg niet snel leveren. We vragen hiervoor dan ook uw begrip.

Wanneer u haast heeft, of niet kunt wachten, neem dan voor dat u zaken besteld contact met ons op. Dit voorkomt teleurstellingen met betrekking tot levertijden.

Bank Kampen & tafel Tendens

Kampen & Tendens 3 meter

Afgelopen week geleverd op verzoek van en van onze klanten. Een drie meter lange tafel Tendens met verlengde banken Kampen. Opgebouwd uit kunststof en RVS schroefmateriaal, en uiteraard aan de onderzijde verstevigd met staal. Bij deze set is er gekozen voor een zwart onderstel, met Sand Beige planken van GovaPLAST.

Deze bank Kampen is een eigen ontwerp, en geliefd vanwege zijn ‘ontspannen zithoek’. Bank Kampen heeft namelijk een aangepaste hoek voor de rugleuning, waardoor ook wat langere mensen heerlijk ontspannen achterover kunnen zitten. Het voordeel van een tafel met losse banken t.o.v. een picknicktafel, is dat deze desgewenst afzonderlijk te verplaatsen zijn, en je nergens overheen hoeft te stappen om plaats te nemen. Heerlijk genieten in je eigen tuin !