Bank Kampen & tafel Tendens

Kampen & Tendens 3 meter

Afgelopen week geleverd op verzoek van en van onze klanten. Een drie meter lange tafel Tendens met verlengde banken Kampen. Opgebouwd uit kunststof en RVS schroefmateriaal, en uiteraard aan de onderzijde verstevigd met staal. Bij deze set is er gekozen voor een zwart onderstel, met Sand Beige planken van GovaPLAST.

Deze bank Kampen is een eigen ontwerp, en geliefd vanwege zijn ‘ontspannen zithoek’. Bank Kampen heeft namelijk een aangepaste hoek voor de rugleuning, waardoor ook wat langere mensen heerlijk ontspannen achterover kunnen zitten. Het voordeel van een tafel met losse banken t.o.v. een picknicktafel, is dat deze desgewenst afzonderlijk te verplaatsen zijn, en je nergens overheen hoeft te stappen om plaats te nemen. Heerlijk genieten in je eigen tuin !

Door admin

Topkwaliteit gerecycled kunststof