Bouwvak 2024

Op 6 augustus zal Nedaplast sluiten voor de bouwvak noord. Wij zijn gesloten van maandag 7 augustus t/m vrijdag 23 augustus.

We streven ernaar om lopende bestellingen waar mogelijk nog vóór de vakantie te verwerken en uit te leveren. Bestel tijdig, als u zaken nog voor de sluiting van de bouwvak vakanties nodig heeft. Gemiddeld liggen de levertijden momenteel rond de 20 werkdagen, onze productie draait op volle toeren.

We krijgen met het mooie weer regelmatig de vraag of we nog “even een meubel kunnen produceren, omdat we deze morgen nodig hebben”. Helaas werkt het zo niet, een meubel moet eerst gemaakt worden, en dat kost even tijd.

We vinden het vervelend als we een klant teleur moeten stellen. Helaas gaan steeds meer consumenten er vanuit dat alle bedrijven werken zoals de supermarkten, amazons, en bol.coms in deze wereld. We kunnen echter niet alle lopende orders even “opschuiven” omdat 1 klant “laat is met bestellen”.

Eco visvlonder
Kunststof visvlonder met bank

Het is voor ons simpelweg niet mogelijk alle modellen meubelen in alle varianten, lengtes en kleurcombinaties op voorraad te houden. Meubelen worden met zorg voor u gemaakt, in de door u gewenste modellen en kleuren. Dus u heeft bijna altijd te maken met enige levertijd. Goed bereid, kost even tijd.

Mocht u nog zaken nodig hebben voor de bouwvak, wacht dan niet met bestellen ! Er zullen deze maand nog 1 of 2 vrachten worden afgehaald bij de fabrikanten. Goederen die nu niet voorradig zijn, of niet meer bij een van die afhalingen zit, kunnen pas in september worden geleverd.

Door admin

Topkwaliteit gerecycled kunststof